Agregati za struju

Agregati za struju


Agregati za struju - tipovi

Mashineria doo kao zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregati i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Svi agregati za struju su testirani pre puštanja u prodaju i eksploataciju. Detaljnije informacije o našim agregatima i njihovom radu, možete dobiti ukoliko nas posetite na adresi koja se nalazi u odeljku ,,kontakt,, ili nas pozovete na broj telefona iz kontakta.

Ukoliko se javi problem sa regularnim snabdevanjem električnom energijom, naši agregati za struju vam mogu olakšati život i pružiti pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Mashineria agregati za struju obezbeđuju najveći broj radnih sati u proizvodnji el. energije, vrlo su štedljivi i nećete mnogo potrošiti u poređenju sa koristima koje ćete imati od Mashineria agregata za struju.

Naši agregati za struju su odličnih tehničkih performansi, mali su potrošači i skoro potpuno bešumni.


Prodaja agregata za struju – važni parametri prilikom odabira agregata za struju
  • Cena agregata za struju– dizel agregati za struju su minimum 30% skuplji od benzinskih agregata za struju istih karakteristika. U svetlu toga treba pažljivo sagledati koliko će radnih časova dizel agregat za struju raditi i da li ćete u skladu sa tim nadoknaditi početnu investiciju, a kamoli uštedeti.
  • Buka agregata za struju – dizel agregati za struju su daleko bučniji od benzinskog agregata za struju, posebno ukoliko se radi o malim motorima koji rade na 3000 obr/min. Trenutno po EU regulativama (koje će stupiti na snagu i u Srbiji u dogledno vreme) upotreba dizel agregata za struju koji nisu zvučno izolovani (otvoreni, na ramu) je zabranjena na otvorenom prostoru tj. mogu se koristiti samo u prostorijama namenjenim za njihov rad.
  • Masa agregata za struju – dizel agregati za struju su minimum 30% teži nego benzinski agregati za struju.
  • Snaga agregata za struju – ukoliko vam je potrebna snaga veća od 20kVA, jedina vaša opcija je uredjaj sa dizel motorom.