Dizel agregati za struju

Dizel agregati za struju

Dizel agregati za struju najbolje su rešenje u onim situacijama kada vam je agregat jedini ili osnovni izvor električne energije, i ukoliko vam je neophodna električna energija veće snage od 20kVA, kao i u situacijama kada će agregat za struju raditi duže od 8 časova dnevno u kontinuitetu.
Komponente dizel agregata za struju jesu:

  • dizel motor 
  • alternator

Dizel agregati za struju koje distribuira preduzeće Mashineria su uredjaji koji poseduju vrhunske dizel motore i alternatore proizvedene od strane najvećih svetskih proizvođača i to:

  • Dizel motori: Volvo, Iveco, Kubota i Doosan, kada govorimo o vodeno hladjenim motorima 1500 i 3000 obr/min ili Lombardini, Hatz i YanMar kada govorimo o vazdušno hlađenim motorima 3000 obr/min.

  • Alternatori: Leroy Somer, Sincro, Mecc Alte S.p.a., Markon Sawafuji.

Drugi presudan faktor, kada govorimo o dizel agregatima za struju, jeste kvalitet i standardi primenjeni prilikom proizvodnje ovih uredjaja. Agregati FOGO i EUROPOWER Generators su sertifikovane ISO9001 kompanije i spadaju u sam vrh evropskih proizvodjača elektro agregata, po pitanjima kvaliteta, postprodaje, rokova isporuke, lagera i samim tim i nivoa prodaje.