Dizel agregati za struju sa Iveco motorom

Dizel agregati za struju sa Iveco motorom

Dizel agregati prodajadizel agregati za struju sa Iveco motorom

Iveco je u svetu proizvodjača dizel motora sinonim za izdržljiv i pouzdan motor, koji se lako održava i čija postprodajna investicija ne prelazi razumnu cenu.

Ukoliko uzmemo u obzir dugogodišnje prisutvo i tradiciju korišćenja Iveco dizel motora na našim prostorima, jasno je zašto je dizel agregat za struju sa Iveco motorom jedan od prvih izbora prilikom odabira agregata za struju od strane naših klijenata.

Dizel agregati za struju poljskog proizvodjača Agregaty FOGO opremljeni sa Iveco motorom, FI linija, predstavljaju pouzdan uredjaj, koji će uz redovnu post prodajnu podršku, redovan servis i održavanje i original delove raditi besprekorno nekoliko desetina hiljada radnih časova.

U kombinaciji sa alternatorima Leroy Somer, Sincro ili Mecc Alte, koji su opremljeni AVR uredjajima (automatska regulacija napona), dizel agregati za struju FI serije će vaše potrošače napajati besprekornom električnom energijom uz poštovanje svih EU standarda po pitanju emisije buke i nivoa emisije izduvnih gasova.

Pogledajte rad dizel agregata za struju sa Iveco motorom:

Dizel agregat FI160ASG, 176 kVA, u automatskom radu, Euro Petrol - Zahony Madjarska.