Dizel agregati za struju sa Mitsubishi motorom

Dizel agregati za struju sa Mitsubishi motorom

Dizel agregati prodajadizel agregati za struju sa Mitsubishi motorom

 

Dizel agregati za struju se nameću kao rešenje u situacijama kada vam je agregat za struju jedini ili osnovni izvor električne energije, ako vam je neophodna električna energija veće snage od 20kVA ili kada će agregat raditi duže od 8 časova dnevno u kontinuitetu.
Osnovne komponente dizel agregata za struju jesu dizel motor i alternator, s toga je od presudne važnosti za kvalitet dizel agregata, kvalitet motora i alternatora.
Dizel agregati za struju koje distribuira preduzeće Mashineria su uredjaji koji poseduju vrhunske dizel motore i alternatore proizvedene od strane najvećih svetskih proizvodjača i to:

  • Dizel motori: Volvo, Iveco, Kubota i Doosan, kada govorimo o vodeno hladjenim motorima 1500 i 3000 obr/min ili Lombardini, Hatz i YanMar kada govorimo o vazdušno hladjenim motorima 3000 obr/min.
  • Alternatori: Leroy Somer, Sincro, Mecc Alte S.p.a., Markon Sawafuji.

Drugi presudan faktor kada govorimo o dizel agregatima za struju preduzeća Mashineria jeste kvalitet i standardi primenjeni prilikom proizvodnje ovih uredjaja. Agregati za struju FOGO i EUROPOWER Generators su sertifikovane ISO9001 kompanije i spadaju u sam vrh evropskih proizvodjača elektro agregata, po pitanjima kvaliteta, postprodaje, rokova isporuke, lagera i samim tim i nivoa prodaje.