Pumpe za vodu i muljne pumpe

Pumpe za vodu i muljne pumpe

Pumpe za vodu - tipovi pumpi za vodu

 

Profesionalne muljne pumpepumpe za vodu i pumpe za navodnjavanje Koshin Japan i Pumpex Švedska, bilo da se radi o korišćenju vode u građevinske, tehnološke, poljoprivredne svrhe ili za potrebe protiv požarne i civilne zaštite i odbrane ispuniće najteže zahteve koje profesionalci postavljaju pred njih.

  • Muljne pumpe sa rasklopivim radnim kolima kroz koja može da prodje kruta materija prečnika do 30mm predstavljaju pravo rešenje za gradjevinska i javna komunalna preduzeća.

  • Pumpe za vodu i

  • Pumpe za navodnjavanje sa Honda i Koshin motorima omiljeni su uredjaji kod poljoprivrednika, vatrogasaca i komunalnih preduzeća,  kako zbog pouzdanog Honda ili Koshin motora tako i zbog izdržljivog radnog kola.

Prateći svetske trendove i potrebe tržišta muljne pumpe, pumpe za vodu i pumpe za navodnjavanje se unapredjuju iz godine u godinu čineći ove ionako vrhunske proizvode još efikasnijim i lakšim za rukovanje.

Ukoliko ste novi u poslu ili imate najsnoća Mashineria Power Solution Team će vam uvek stajati na raspolaganju prilikom konsultacija i odabira muljnih pumpi, pumpi za vodu i pumpi za navodnjavanje kako bi pronašli pravo rešenje za vas.

Ovde možete pogledati ponudu:

Pumpe za vodu Koshin Japan

 

Brendovi:

Koshin Koshin Japan Pumpex Pumpex Švedska

su  brendovi br.1 u svetu po oceni profesionalnih potrošača.