Agregati za struju

Combined ShapeCreated with Sketch.

Benzinski, Dizel, traktorski i bešumni
Agregati za struju za sve namene

Ukoliko se javi problem sa regularnim snabdevanjem električnom energijom, naši agregati za struju vam mogu olakšati život i pružiti pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Mashineria doo kao zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregati i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Svi agregati su testirani pre puštanja u prodaju i eksploataciju. Detaljnije informacije o našim agregatima i njihovom radu, možete dobiti ukoliko nas posetite na adresi koja se nalazi u odeljku ,,kontakt,, ili nas pozovete na broj telefona iz kontakta.

Mashineria agregati za struju obezbeđuju najveći broj radnih sati u proizvodnji el. energije, vrlo su štedljivi i nećete mnogo potrošiti u poređenju sa koristima koje ćete imati od Mashineria agregata za struju.

Naši agregati za struju su odličnih tehničkih performansi, mali su potrošači i skoro potpuno bešumni. 

važni parametri prilikom odabira agregata za struju

Prodaja agregata za struju – Cena – Buka – Masa – Snaga

  • Cena agregata za struju– dizel agregati za struju su minimum 30% skuplji od benzinskih agregata za struju istih karakteristika. U svetlu toga treba pažljivo sagledati koliko će radnih časova dizel agregat za struju raditi i da li ćete u skladu sa tim nadoknaditi početnu investiciju, a kamoli uštedeti.
  • Buka agregata za struju – dizel agregati za struju su daleko bučniji od benzinskog agregata za struju, posebno ukoliko se radi o malim motorima koji rade na 3000 obr/min. Trenutno po EU regulativama (koje će stupiti na snagu i u Srbiji u dogledno vreme) upotreba dizel agregata za struju koji nisu zvučno izolovani (otvoreni, na ramu) je zabranjena na otvorenom prostoru tj. mogu se koristiti samo u prostorijama namenjenim za njihov rad.
  • Masa agregata za struju – dizel agregati za struju su minimum 30% teži nego benzinski agregati za struju.
  • Snaga agregata za struju – ukoliko vam je potrebna snaga veća od 20kVA, jedina vaša opcija je uredjaj sa dizel motorom.

Ponuda agregata za struju Mashineria

Pogledajte našu ponudu, ukoliko ne pronađete odgovarajući agregat za struju u našoj ponudi kontaktirajte nas da zajedno pronađemo najbolje rešenje.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Prednosti agregata za struju

Većina ljudi uočava da posedovanje prenosnog agragata za struju ima mnogo prednosti. Većina potrošača prenosnih agragata su vlasnici kuća. Za upotrebu u kući i bašti, prenosivi agragati su idealan izvor energije. Po svojoj prirodi, prenosivi generatori su „prenosivi“ i vlasnicima kuće pružaju nekoliko prednosti.

Prekidi struje mogu postati uobičajena pojava za stanovnike lokacija podložnih olujama. Ovi domovi mogu uštedeti tonu novca korišćenjem prenosivog agregata za napajanje osnovnih stvari u slučaju nestanka struje.

Kada se izvor napajanja isključi, svetla se gase. Nema vode, komunikacije sa spoljnim svetom, hlađenja da spreči truljenje hrane, niti struje za kuvanje ili pripremu obroka.

Prenosivi agregat pruža pravu sigurnost i tokom i nakon teških vremenskih pojava, pored toga što vam omogućava da napajate svoje kućne aparate.

Bilo koja električna instalacija može biti prilagođena prenosivim agragatima za struju.

Oni ne samo da su očigledno izvor rezervne energije za vašu kuću, već mogu biti od pomoći i u šupi ili bašti. Upotreba električnih alata i zavarivanje su dve uobičajene aktivnosti u šupi koje imaju koristi od prenosivih agragata.

Mi imamo sve što je potrebno za Vaš novi uspešni projekat

bill ico

Povoljne cene

Mi smo uvoznici i distributeri shodno tome cene proizvoda kod nas su povoljnije nego kod preprodavaca.

cog ico

Kompletna podrška

Možemo da Vam pružimo postprodajnu podršku u vidu rezervnih delova i servisa

clock ico

Poštovanje rokova

Konstantno uvozimo nove uređaje a mnoge imamo i na stanju.

Kontaktirajte nas