Benzinski agregati za struju

Combined ShapeCreated with Sketch.

Benzinski agregati za struju
Lako prenosivo neprekidno napajanje

U zavisnosti od tipa potrošača koje ima korisnik, potrebno je odabrati i tip agregata za struju. Nedovoljno upućeni kupci po navici se interesuju za dizel agregat za struju vodeći se logikom da takav motor manje troši nego benzinski agregat za struju. Dizel agregati za struju su minimum 30% skuplji od benzinskih agregata za struju istih karakteristika. U svetlu toga treba pažljivo sagledati koliko će radnih časova dizel agregat za truju raditi i da li ćete u skladu sa tim nadoknaditi početnu investiciju, a kamoli uštedeti. 

Dizel agregat za struju je daleko bučniji od benzinskog agregata za struju, posebno ukoliko se radi o malim motorima koji rade na 3000 obr/min. Trenutno po EU regulativama (koje će stupiti na snagu i u Srbiji u dogledno vreme) upotreba dizel agregata za struju koji nisu zvučno izolovani (otvoreni, na ramu) je zabranjena na otvorenom prostoru tj. mogu se koristiti samo u prostorijama namenjenim za njihov rad. Dizel agregat za struju je minimum 30% teži nego benzinski agregat za struju.

Asortiman benzinskih agregata za struju

U ponudi imamo sve vrste benzinskih agregata za struju. Za celokupnu ponudu pozovite nas i ponudićemo vam najbolju opcije za vaše potrebe.
Na našem sajtu možete da pogledate deo naše ponude:

Mi imamo sve što je potrebno za Vaš novi uspešni projekat

bill ico

Povoljne cene

Mi smo uvoznici i distributeri shodno tome cene proizvoda kod nas su povoljnije nego kod preprodavaca.

cog ico

Kompletna podrška

Možemo da Vam pružimo postprodajnu podršku u vidu rezervnih delova i servisa

clock ico

Poštovanje rokova

Konstantno uvozimo nove uređaje a mnoge imamo i na stanju.

Kontaktirajte nas