Rentiranje agregata za struju

Combined ShapeCreated with Sketch.

Rentiranje Agregata za struju za sve namene

Rentiranje agregata ili renta agregata je jedna od ključnih usluga koju pruža Mashineria d.o.o., kompanija koja se ističe u oblasti pružanja usluga i prodaje industrijske opreme i mašina. Naša posvećenost kvalitetu i raznovrsnosti ponude čini nas pouzdanim partnerom za različite industrijske sektore i potrebe.

Naša flota mobilnih dizel agregata predstavlja spoj vrhunskog inženjeringa i pouzdane performanse. Ovi agregati su dizajnirani tako da zadovolje širok spektar zahteva, bilo da su u pitanju gradilišta koja zahtevaju konstantan izvor električne energije, organizacija javnih skupova ili događaja koji zahtevaju pouzdan izvor struje ili pak filmska i video produkcija koja zahteva neupadljivu i stabilnu električnu snagu.

Rentiranje agregata za struju Mashineria

Posebno smo ponosni na našu ponudu super tihih agregata, koji su posebno prilagođeni filmskoj industriji. Ovi agregati su opremljeni naprednim tehnologijama za smanjenje buke i vibracija, omogućavajući filmskim ekipama neometano snimanje uz minimalne smetnje. Bez obzira da li je u pitanju snimanje u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, naši super tihi agregati obezbeđuju stabilnu električnu energiju a pritom su tihi, čineći ih nezamenjivim partnerom za svaku filmsku produkciju.

Uz našu posvećenost kvalitetu, pružamo i sveobuhvatnu podršku i tehničko održavanje tokom celog perioda rentiranja. Naš tim stručnjaka je uvek na raspolaganju kako bi osigurao besprekoran rad opreme i zadovoljstvo naših klijenata.

Bilo da vam je potreban agregat za kratkoročno ili dugoročno rentiranje, Mashineria d.o.o. je vaš pouzdan partner koji će vam pružiti rešenja koja su prilagođena vašim potrebama i zahtevima industrije.

Mi imamo sve što je potrebno za Vaš novi uspešni projekat

bill ico

Povoljne cene

Mi smo uvoznici i distributeri shodno tome cene proizvoda kod nas su povoljnije nego kod preprodavaca.

cog ico

Kompletna podrška

Možemo da Vam pružimo postprodajnu podršku u vidu rezervnih delova i servisa

clock ico

Poštovanje rokova

Konstantno uvozimo nove uređaje a mnoge imamo i na stanju.

Kontaktirajte nas