AGREGATI ZA STRUJU

Agregati za struju

AGREGATI ZA STRUJU - MODELI

 

Mashineria doo kao zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregati i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Svi agregati za struju su testirani pre puštanja u prodaju i eksploataciju. Detaljnije informacije o našim agregatima i njihovom radu, možete dobiti ukoliko nas posetite na adresi koja se nalazi u odeljku ,,kontakt,, ili nas pozovete na broj telefona iz kontakta.

Ukoliko se javi problem sa regularnim snabdevanjem električnom energijom, naši agregati za struju vam mogu olakšati život i pružiti pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Mashineria agregati za struju obezbeđuju najveći broj radnih sati u proizvodnji el. energije, vrlo su štedljivi i nećete mnogo potrošiti u poređenju sa koristima koje ćete imati od Mashineria agregata za struju.

Naši agregati za struju su odličnih tehničkih performansi, mali su potrošači i skoro potpuno bešumni

Prodaja agregata za struju – važni parametri prilikom odabira agregata za struju

  • Cena agregata za struju– dizel agregati za struju su minimum 30% skuplji od benzinskih agregata za struju istih karakteristika. U svetlu toga treba pažljivo sagledati koliko će radnih časova dizel agregat za struju raditi i da li ćete u skladu sa tim nadoknaditi početnu investiciju, a kamoli uštedeti.
  • Buka agregata za struju – dizel agregati za struju su daleko bučniji od benzinskog agregata za struju, posebno ukoliko se radi o malim motorima koji rade na 3000 obr/min. Trenutno po EU regulativama (koje će stupiti na snagu i u Srbiji u dogledno vreme) upotreba dizel agregata za struju koji nisu zvučno izolovani (otvoreni, na ramu) je zabranjena na otvorenom prostoru tj. mogu se koristiti samo u prostorijama namenjenim za njihov rad.
  • Masa agregata za struju – dizel agregati za struju su minimum 30% teži nego benzinski agregati za struju.
  • Snaga agregata za struju – ukoliko vam je potrebna snaga veća od 20kVA, jedina vaša opcija je uredjaj sa dizel motorom.

 

HONDA AGREGATI ZA STRUJU - BENZINSKI AGREGATI ZA STRUJU

 

Benzinski agregati za struju, su uređaji koji koriste benzin (bezolovni) kao pogonsko gorivo. Pogonjeni čuvenim Honda motorima benzinski agregati za struju su poslednjih decenija postali sinonim za pouzdan terenski uredjaj, kao i uredjaj koji se koristi u privatne svrhe. Benzinski agregati za struju najbolje su rešenje prilikom izvodjenja građevinskih radova, za terenske službe, plovne objekte i privatnu upotrebu.
Osnovne karakteristike benzinskih agregata za struju su lako i jednostavno startovanje, pokretljivost, pouzdanost, jeftino održavanje.